Je hebt een nieuw huis gekocht? En nu?

Je hebt een nieuw huis gekocht, gefeliciteerd? Wat zijn nu de vervolgstappen die je gaat nemen? Ga je huis zelf schilderen of huur je een vakman in?
Huisschilder

Nieuw huis, nieuwe stijl!

Je hebt een woning gevonden en bent al aan het fantaseren hoe je je woning het mooiste kunt stylen en inrichten. Nu je woning nog leeg is kun je het beste als eerste beginnen met het schilderwerk. Je hebt nog de ruimte om in één keer door te schilderen, je hoeft geen spullen te verplaatsen en het schilderwerk is nu eenmaal de basis om sfeer in je huis te creëren.

Sikken Kleurenwaaier

Je nieuwe woning bied jou natuurlijk ook de kans om je huis te gaan stylen waar jij altijd van gedroomd hebt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar heb je al een idee welke kleur verf je kunt gebruiken, wat past er mooi bij je interieur? Wat past er mooi bij de uitstraling die je huis van nature al heeft? KEFO Schilderwerken geeft je persoonlijk advies over het gebruik van kleuren en stijlen in schilderen.

We komen natuurlijk graag bij je langs om de mogelijkheden met je te bespreken. Tijdens de afspraak met één van onze adviseurs bekijken wij bijvoorbeeld naar de lichtval, wij bekijken samen het grote kleurenboek om te kijken welke kleuren het beste bij jouw smaak passen. Zo wordt jouw woning die woning waar jij altijd al van gedroomd hebt.

Bekijk alle RAL-kleuren hier

Binnen 24 uur antwoord op jou offerte

Wij leveren jou altijd kwaliteit

5 jaar garantie op schilderwerk

Zo snel mogelijk je nieuwe huis in zonder zorgen

Je wil natuurlijk zo snel mogelijk je huis intrekken om van je nieuwe woning te genieten. Van offerte tot nazorg, je schilderklus kan bij ons snel en zorgeloos afgehandeld zijn. We werken uitsluitend met de modernste producten met de hoogste kwaliteitseisen. Met onze flexibiliteit en hoge beschikbaarheid is je huis in vertrouwde handen en al snel helemaal in jouw stijl.

 

Prijsindicatie op basis van Funda

Wil je graag een prijsindicatie voor het schilderwerk van je nieuwe woning? Bij ons kun je heel makkelijk een offerte aanvragen op basis van Funda.

Hoe werkt dat?

  1. Eigenlijk is het heel simpel, je stuurt ons een link van een woning die je hebt aangekocht via Funda of een ander platform.
  2. Op basis van de foto’s, plattegronden, bijbehorende informatie en eventuele toelichtingen van jou, maken wij een prijsindicatie voor jou.
  3. Wij sturen jou de prijsindicatie toe zodat jij dit mee kunt nemen in je budget.
  4. Als de sleutel eenmaal van jouw is, dan komen wij bij jou langs om de prijsindicatie in een offerte te zetten.
  5. Geef je akkoord op de offerte dan starten wij zo snel als mogelijk onze werkzaamheden in jou nieuwe woning.
KEFO Schilderwerken

Wil je een afspraak maken voor een offerte?

Natuurlijk geheel vrijblijvend dat ten eerste, we bespreken samen de mogelijkheden, we maken een offerte op, je kunt even rustig nadenken. En lijkt het je wat dan starten wij de werkzaamheden.