Over ons

Huisschilder

Wij zijn KEFO Schilderwerken en gevestigd in Wormer en ons werkgebied ligt rond de omgeving van Amsterdam. Rondom Amsterdam hebben wij een prachtig pallet aan karakteristieke en monumentale panden en zeer uitlopende opdrachtgevers waar wij ons schilderwerk een mooie invulling kunnen geven.

Onze gedreven, gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers zorgen ervoor dat jouw schilderklus altijd kwalitatief uitgevoerd wordt. Wij werken al jaren voor tevreden opdrachtgevers, van particulier tot de zakelijke markt. Wij willen jouw schilderklus ook tot een succes brengen, maak daarom snel een afspraak met één van onze adviseurs.

Regio Amsterdam e.o.

Wij werken als schilderbedrijf voornamelijk in de regio Amsterdam. Daarbij kun je denken aan de volgende plaatsen; Amsterdam, Zaandam, Wormerland, Jisk, Neck, Purmerend, Alkmaar, Haarlemmermeer, Aalsmeer, Rijsenhout, Uithoorn, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlem, Badhoevedorp, Zwanenburg, Vinkeveen, Mijdrecht, Abcoude, Durgerdam, Ransdorp, Edam, Marken, Volendam, Heemskerk, IJmuiden, Zandvoort, Bloemendaal, Beverwijk en omstreken. 

Heb je een opdracht die buiten deze regio’s valt, schroom dan niet om alsnog contact met ons op te nemen, in overleg kunnen wij buiten deze regio’s ook onze diensten aanbieden. 

Binnen 24 uur antwoord op jou offerte

Wij leveren jou altijd kwaliteit

5 jaar garantie op schilderwerk

KEFO Schilderwerken

Wil je een afspraak maken voor een offerte?

Natuurlijk geheel vrijblijvend dat ten eerste, we bespreken samen de mogelijkheden, we maken een offerte op, je kunt even rustig nadenken. En lijkt het je wat dan starten wij de werkzaamheden.